Novel lucah aku suka main dengan budak kecik


17-Apr-2014 08:49

Aku memang turn on sangat jika Suhana di fuck oleh lelaki2 ni. Aku mula menggunakan dildo setiap kali berhubungan seks dengan Suhana.Aku sangat menjaga kreadibiliti ku sebagai suami hingga pada 1 kejadian tu, sorang budak, jenis mat mat rempit send dekat bini aku pic batang dia. Mula2 dia agak terkejut, namun setelah beberapa kali, Suhana pulak yang mintak2 nak kan dildo.Mencanak kote aku apabila melihat isteri aku masih lagi bertudung bawal,menyelak baju dan bra dia menampakkan teteknya yang putih ranum. Aku lihat Khairul ni tidak la kacak pun, dia berkulit gelap, tapi jenis badan besar dan tinggi. Malam tu selepas kami selesai mandi dan dinner, sekitar jam 10 malam, ketika menonton tv aku cuba berbicara soal Khairul.Sue tersenyum memandang kamera sambil buah dada kiri nya dipicit tangan lelaki yang besar hitam dan berbulu. Setelah selesai aku meminta isteriku menghantar MMS buah dada dia yang dipancut air mani Khairul. Aku mahu Suhana ceritakan secara terperinci bagaimana dia boleh have seks dengan Khairul di dalam kereta.Darah aku jadi menyirap bila Suhana puji Khairul begitu. Tapi bila aku tatap balik gambar tu lihat Sue berjalan beriringan dengan Khairul aku jadi stim. At least aku mesti berada di sana jika mereka have seks lagi.Bini aku tu dah la pakai baju kuning lengan panjang yang ketat, seluar pulak jeans ketat…mencanak2 kote aku di pejabat. Aku mengarahkan Suhana supaya pulang terus apabila selesai makeup pengantin. Aku pun agak busy di pejabat hari tu, jadi seharian memang aku tak SMS Suhana.aku faham korang hari-hari up pasal ketat, cik bunga wangi, cik abang mengerang geram, malam jumaat dan macam-macam lagi tu sebab nak lakukan produk kalau anak korang follow FB korang, boleh buat budak tu tersesat tu ....

Tajuk yang selalu adalah gangbang dan threesome mmf.

Antara kelebihan no fap adalah kita akan horny sepanjang masa. Sejujurnya aku akui, Suhana memang wanita yang amat cantik.

Aku tak pernah terfikir nak curang, betapa cantik nya dia. Kalau dulu aku selalu berpesan pada isteri ku Suhana supaya melabuhkan tudung, kini aku sendiri menyingkap tudungnya supaya tidak menutup buah dada. Aku mula membelikan half cup bra pada Suhana dan baju kurung dan kebaya yang ketat dan see thru.

Semasa di depan tv dengan Khairul, terdengar riuh rendah di dapur. Kemudian Suhana datang kepadaku dan Khairul dan memberitahu yang Ikram dan Zaini meraba tetek dia di dapur. terus aku keluarkan kote aku yang tegang di depan tv lantas menyuruh Suhana BJ. Suhana menghisap kote ku dan Khairul berganti-ganti.

Gangbang bermula apabila Ikram dan Khairul menyertai men fuck Suhana.

Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru lepas bersalin, penuh dengan susu.



More recently, the impact of social networking on online dating has been featured on the Questia online research website peer reviewed article ""I Luv U : )!… continue reading »


Read more

From open questions to simple thank-yous to accidental butt texts, any automated SMS campaign is likely to receive unsolicited messages.… continue reading »


Read more

With over 1.5 million singles available online, you have more chances of meeting the Russian woman of your dreams on Russian Cupid than anywhere else.… continue reading »


Read more

“So many people would flip but if the couple at some point announced they were engaged I’d be happy,” tweeted one fan. On Tuesday, Billy Crudup’s rep said “no comment” when asked whether the 48-year-old actor was tying the knot for the second time. … continue reading »


Read more

Plenty of Fish These fish, as I understand it, are keen to nibble and run.… continue reading »


Read more

Free adult webcams, amateur nude teens, adult video chat, free sexy web cams, nude dorm webcam and nude adult chat! If you're hungry for amateur sex cams and homemade mobile sex videos, Phone Mates is your safest bet.… continue reading »


Read more